Skip to contentBrocc Logo Large

Ehdot ja tiedot

Olemme keränneet tänne tärkeitä oikeudellisia tietoja Broccista sekä palveluihimme liittyviä asiakirjoja ja sopimuksia.

Talletussuoja

Kaikilla säästötileillämme on Ruotsin valtiollinen talletussuoja 100.000 euroon asti. Tämä on myöskin säästötiliemme talletusraja, emmekä vastaanota 100.000 euroa suurempia talletuksia. Talletussuoja tarkoittaa sitä, että säästösi ovat meillä turvassa myös yrityksen mahdollisen konkurssin varalta. Mikäli Brocc Finance AB asetettaisiin konkurssiin, kattaa talletussuoja varasi, jotka olet säästänyt meillä.

Jos talletussuojaan jouduttaisiin turvautumaan, Ruotsin valtiokonttori maksaa korvauksen asiakkaille viimeistään 7 pankkipäivän kuluessa konkurssipäätöksestä. Voit lukea lisätietoja talletussuojasta osoitteessa www.insattningsgarantin.se.

Rahanpesu

Rahanpesussa on kyse rikollisesta toiminnasta, jossa käytetään erilaisia keinoja, joilla pyritään saamaan rahat näyttämään laillisesti hankituilta. On olemassa ihmisiä ja ihmisryhmiä, jotka haluavat lainata rahaa terrorismin tai rikollisen toiminnan rahoittamista varten. Maksulaitoksena Brocc on velvoitettu varmistamaan, että tuottamiamme palveluita ei käytetä edellä mainittuihin tarkoituksiin, ja pyrkiä muutoinkin estämään terrorismin tai rikollisen toiminnan rahoittaminen. Siksi kysymme erilaisia varojen alkuperään tai käyttötarkoitukseen liittyviä kysymyksiä asiakkailtamme. Täyttääkseen rahanpesun- ja terrorismin rahoittamisen vastaisen lain asettamat vaatimukset, Broccilla on velvollisuus tuntea asiakkaansa ja heidän liiketoimintansa, sekä jatkuvasti seurattava maksuliikennettä. Tämän vuoksi suoritamme useita tarkastuksia varmistaaksemme muun muassa asiakkaidemme henkilöllisyyden ja poliittisen vaikutusvaltaisuuden (PEP), sekä yritysten osalta kunkin yrityksen todellisen edunsaajan. Nämä tarkastukset tehdään, kun avaat meillä säästötilin tai haet meiltä lainaa. Jos emme saa riittäviä vastauksia esitettyihin kysymyksiin, velvollisuutemme on olla tarjoamatta palveluita. Voit lukea lisätietoja rahanpesusta osoitteessa www.finanssivalvonta.fi tai www.rahanpesu.fi.

Tietosuojaseloste

Pyrimme varmistamaan, että henkilötietojesi käsittely on mahdollisimman turvallista ja etteivät henkilötietosi joudu vääriin käsiin.

Brocc käsittelee henkilötietoja luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 27. huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) ja muiden kulloinkin voimassa olevien yksityisyyden suojaa koskevien sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti.

Tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Brocc kerää ja käyttää henkilötietojasi. Siinä kuvataan myös oikeuksiasi ja sitä, miten voit valvoa oikeuksiasi. Tietosuojakäytäntöä sovelletaan sekä lainanottajiin että tallettajiin. Voit aina ottaa yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää.

pdfLue koko tietosuojaselosteemme

Tiedostot ja dokumentit

Täältä löydät Broccin sopimusten yleiset ehdot ja muita tärkeitä asiakirjoja. Jos sinulla on kysyttävää, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

  • Kuluttajaluoton yleiset ehdotdownload icon
  • Brocc säästötilin yleiset ehdotdownload icon
  • Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI)download icon
  • Valtakirja vastatilin vaihtamiseksi säästötililledownload icon
  • Tietosuojaselostedownload icon
  • Rekisteriseloste download icon
  • FATCA ja CRSdownload icon
  • Palaute ja reklamaatiotdownload icon

Sähköposti

info@brocc.fi
svg-finish-brocc-logoCopyright © 2024 Brocc Finance AB, filial i Finland. Kaikki oikeudet pidätetään.